AFLA MAI MULTE! INSCRIERE ONLINE

ATESTAT TAXI

Pentru practicarea activitatii de transport persoane in regim de taxi (maxim 4 persoane) este necesar un atestat care se obtine in urma unui curs organizat de scoala noastra.

Conditii de inscriere atestat TAXI:

– apt medical si psihologic;
– permis categoria B de minim 2 ani;
– fara evenimente rutiere majore in ultimele 12 luni (permis suspendat pentru conducerea autovehiculului sub influenta alcoolului sau a substantelor stupefiante, ori implicare in accidente rutiere soldate cu victime);
– minim 21 de ani impliniti;

Pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru obtinerea atestatului de taximetrie sunt urmatorii:

– Inscrierea la cursuri cu un avans minim de 100 de lei
– Se completeaza cererea de inscriere. Tot atunci primiti suportul de curs gratuit, si este bine sa-l studiati pana ce incep cursurile.

Intocmirea actelor atestat TAXI:

– taxa examinare 67 lei, platita la Oficiul Postal in contul ARR;
– copie buletin, permis de conducere si act de studii;
– aviz psihologic – in cadrul firmei noastre;
– aviz medical;
– cazier judiciar;
– cazier rutier;

Tariful este de 390, cu REDUCERE 100 lei = 290 lei si se poate plati in rate. Tariful include pregatirea teoretica si suporturile de curs.
Se poate plati in rate prin BT Star.

Cursurile dureaza o saptamana si se desfasoara la sediul scolii noastre.

EXAMEN

Examenul se va sustine o data pe luna (sambata),  pe calculator, in functie de datele de examinare stabilite de catre ARR. Ora la care se va desfasura examenul va fi transmisa vineri, inainte de examen catre cursanti.

Examenul propriu-zis consta intr-un chestionar tip grila cu 20 de intrebari cu 4 variante de raspuns (o singura varianta de raspuns este corecta).

Raspunsul la examinare se primeste pe loc, iar atestatul se va ridica de la ARR Galati, dupa o saptamana.

Pentru ridicarea atestatului trebuie sa achitati o taxa de 41 de lei in contul ARR-ului: RO74TREZ306501701X013999, Banca Trezoreria Galati, cod fiscal: 23812074 si sa aveti o fotografie tip buletin, chitanta si copii dupa buletin si permis.

IMPORTANT! Nu puteti intra in examen fara buletin si permis de conducere sau daca nu aveti toate actele necesare la dosar!

INSCRIE-TE ACUM!