AFLA MAI MULTE! INSCRIERE ONLINE

SOFER TRANSPORT MARFA (CPI)

Acest tip de atestat de șofer transport marfă (CPI) se adreseaza conducatorilor auto care detin permis de conducere categoria C, obtinuta dupa data de 09.09.2009.

Acte necesare inscrierii:

– copie buletin;
– permis de conducere (categoria C);
– fisa tip inscriere.

Tariful este de 890 lei: 590 de lei (pregatirea teoretica) si 300 de lei (pregatirea practica care include si o sedinta suplimentara).
In prezent avem o reducere de 200 lei= 690 lei
Se poate plati in rate, cu minimum 100 lei avans la inscriere.

Se poate plati in rate prin BT Star.

EXAMEN:

Candidatii care doresc obtinerea atestatului de transport marfuri generale vor sustine examen teoretic si examen practic.
Proba teoretica se va sustine o data pe luna (sambata), in functie de datele de examinare stabilite de catre ARR. Ora la care se va desfasura examenul va fi transmisa vineri, inainte de examen catre cursanti.
Examenul teoretic este format din doua probe:
– o proba cu durata de 2 ore constand intr-un set de 100 intrebari cu 4 variante de raspuns, dintre care doar una corecta;
– o proba cu durata de 2 ore care consta in 6 studii de caz.

Candidatul este considerat admis daca a raspuns corect la cel putin 70% din intrebari si a obtinut minim 70% din punctajul maxim cumulat al studiilor de caz.
Proba practica se va sustine lunar in functie de programarile facute de catre A.R.R., in cel mult 30 de zile de la promovarea examenului teoretic. Proba practica este destinata evaluarii pregatirii cu privire la conducerea rationala bazata pe reguli de siguranta. Aceasta proba are loc, pe cat posibil, pe drumuri situate in afara zonelor construite, pe drumuri expres, precum si pe toate tipurile de drumuri publice urbane, acestea trebuind sa prezinte diferite tipuri de dificultati pe care un conducator auto le poate intalni.
Dupa ce veti fi declarat admis va trebui sa achitati in contul ARR RO74TREZ306501701X013999, Banca Trezoreria Galati, cod fiscal: 23812074, suma de 64 de lei reprezentând taxa de  eliberare atestat.
Cu o copie dupa cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin si chitanta platita va veti prezenta la ARR Galati pentru a va ridica atestatul.
IMPORTANT! Nu puteti intra in examen fara cartea de identitate si permisul de conducere sau daca nu aveti toate actele necesare la dosar!

INSCRIE-TE ACUM!