AFLA MAI MULTE! INSCRIERE ONLINE

SOFER TRANSPORT PERSOANE (CPC)

ATESTAT CONDUCATORI AUTO CARE EFECTUEAZA TRANSPORT RUTIER PUBLIC DE PERSOANE (CPC)

Conditii:

Conducatorii auto care solicita acest tip de atestat pentru șofer transport persoane (CPC) trebuie sa detina permis de conducere, avand categoria necesara obtinerii atestatului profesional.

Acte necesare inscrierii:

– copie carte identitate si permis de conducere sau dovada valabila (categoria D obtinuta inaintea datei de 09.09.2008);
– taxa examinare 67 lei, platita la Oficiul Postal in contul ARR;
– cerere de inscriere – la noi.

Tariful este de 350 lei, reducere de 60 lei= 290 lei.
Se poate plati in rate, cu minimum 100 lei avans la inscriere si include pregatirea teoretica de 5 zile la sediul scolii.
Se poate plati in rate prin BT Star.

Pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru obtinerea atestatului pentru sofer de transport persoane (CPC) sunt urmatorii:

– Inscrierea la cursuri cu un avans de minim 100 lei;
– Se completeaza cererea de inscriere si se incheie contractul de scolarizare, tot atunci primiti si suportul de curs gratuit si este bine sa-l studiati pana incep cursurile;
Participarea la cursul organizat – cursul dureaza o saptamana si se desfasoara la sediul scolii noastre.

EXAMEN

Examenul se va sustine o data pe luna (sambata), pe calculator, in functie de datele de examinare stabilite de catre ARR.
Ora la care se va desfasura examenul va fi transmisa vineri, inainte de examen catre cursanti.
Examenul consta intr-un chestionar de 30 de intrebari tip grila, iar candidatul este considerat admis daca a raspuns corect la cel putin 70% din intrebari. Durata examenului este de 40 de minute.
Rezultatele la examen se vor afla in aceeasi zi dupa ora 16.00.

Dupa ce veti fi declarat admis va trebui sa achitati in contul ARR RO74TREZ306501701X013999, Banca Trezoreria Galati, cod fiscal: 23812074, o chitanta de 64 de lei / eliberare atestat.
Cu o copie dupa cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin si chitanta platita va veti prezenta la ARR Galati pentru a va ridica atestatul.

Examenul va fi sustinut in fata unei comisii formate din 3 membri. Autoritatea Rutiera Romana va desemna 2 reprezentanti ca membri ai comisiei de examinare, iar Directia generala infrastructura si transport rutier va desemna un reprezentant ca membru in cadrul comisiei de examinare.
IMPORTANT! Nu puteti intra in examen fara cartea de identitate si permisul de conducere sau daca nu aveti toate actele necesare la dosar!

INSCRIE-TE ACUM!