AFLA MAI MULTE! INSCRIERE ONLINE

SIMULATOR AUTO

Simulator auto – cel mai bun mijloc de educare a viitorilor conducatori auto!

Avantajele pregătirii pe simulator auto:

1. Insușirea aptitudinilor necesare plecării de pe loc.

2. Creșterea atenției și lărgirea câmpului vizual.

3. Obișnuirea cu poziția și cu activitățile de la postul de conducere – forfecarea pedalelor, rotirea volanului cu privirea în oglinda retrovizoare, etc.

4. Posibilitatea de a reacționa concomitent la mai mulți stimuli din trafic, ce vă permite să percepeți indicatoarele și obstacolele și să reacționati la acestea.

5. Prin acționarea pedalelor, manetei de viteză și a volanului, aveți posibilitatea de a vă crea deprinderi specifice unui conducător auto.

6. Mijloc de educare a viitorilor conducători auto, fiind primul contact cu un autoturism ce imită cu acuratețe diverse situații ce pot fi întâlnite în trafic (alți participanți la trafic, condiiții meteo diverse, semne de circulație, pietoni).

7. Aveți posibilitatea să întâlniți situații înopinate care vă va stimula reacții prompte.

8. Puteți testa o varietate de modele de autoturisme cu diferite motorizări.

9. Aveți la dispoziție module de conducere pe timp de zi și de noapte incluzând toate condițiile atmosferice.

10. Veți primi mesaje de atenționare scrise sau sonore cu erorile făcute pe itinerariu, pentru o mai bună înțelegere a activității de conducere.

11. Aveți ocazia să vă formați atenția distributivă, deoarece în cadrul ședințelor pe simulatorul auto veți întâlni situații reale de trafic (inclusiv prezența zgomotului real de motor supraturat, zgomotului normal al traficului).

Vă așteptăm să vă inițiați în tainele șoferiei, testând un simulator auto performant, iar pentru soferii mai pregatiti, exersam conducerea preventiva si ecologica.